logo

Музички програм
У Дому културе у Ивањици 25. априла у 20 часова концерт групе "ПИЛОТИ"!
     Цена карте: партер 900 динара, балконци 700 динара и на дан концерта 1200 динара.За нежнији пол и све љубитеље народне музике концерт Николе Роквића у Ивањици       У сусрет осмом марту, Међународном дану жена, општина Ивањица у сарадњи са Домом културе организује концерт Николе Роквића. Концерт ће се одржати седмог марта, са почетком од 20:30 у центру града.

      Никола је популаран млади певач који је до сада издао три албума. На првом су се нашли хитови попут Опрости мојој младости, Жељо моја, С ким си ме ноћас варала, Ја сам твој и кад спавам са њом, а са другог највећи успех је постигла песма Ал’ нема нас, затим следе песме Ја нисам тај, Добар сам ти ја, За најбољег друга, Прећути ме. Након тога, на Гранд фестивалу отпевао је песму Мед и слатко грожђе за коју се сматра да је постигла највећи успех у његовој каријери. На трећем албуму променио је музички жанр и објавио поп песме, од којих је песма Нашао сам те престигла милион прегледа на Јутјубу након три месеца.ПЕТАК 07. ЈУЛ У 20:00 часова
КОНЦЕРТ „МУЗИЧКА ТРИЛОГИЈА“
Велика дворана Дом-а културе Ивањица
Улаз бесплатан!      Учествују:

• ХОР КРАЉИЦА МАРИЈА -
Биографија
• ТАЊА АНДРИЈИЋ – СОПРАН - Биографија
• ДРАГАН МИЛАНОВИЋ – ТЕНОР - Биографија
• ИВАНКА СТОЈКОВИЋ – ДИРИГЕНТ

Установа дом културе „Ивањица“


Велики осмомартовски концерт у Дому културе у Ивањици!

Гордана Лазаревић, Снежана Бабић Снеки
и Биљана Јевтић!

Дом културе Ивањица, 8. март у 20 часова.

Цена карте: 750 динара!

На 5 купљених карата 10% попуст, преко 10 купљених карата 20% попуст! Карте су у продаји.

Резервације и информације на телефон: 032-661-087ДОМ КУЛТУРЕ ИВАЊИЦА
ЧЕТВРТАК 5. МАРТ У 20 ЧАСОВА
КОНЦЕРТ МЕРИМЕ ЊЕГОМИР
      Поводом празника дана жена, Дом културе Ивањица организује концерт познате уметнице и оперског певача Мериме Његомир са оркестром и гостом изненађења.

      Концерт ће се одржати 5. марта са почетком у 20:00 часова, а цена улазнице је 500,оо динара.

      Молимо Вас да сходно Вашим могућностима изненадите Ваше даме, колеге или пословне пријатеље и дођете заједно са њима како би уживали у песмама и хитовима ове познате уметнице и њених гостију - певача, и учинимо ово вече посебним!

       За сваких купљених 20 улазница добијате две улазнице на поклон!

      Телефон за резервацију улазница 032/661-087 или на билетарници Дома културе од 10 до 18 часова.


ДОМ КУЛТУРЕ ИВАЊИЦА
ПОНЕДЕЉАК 23.МАРТ У 20 ЧАСОВА
Гостовање грчког бенда у Србији
LIVE GREEK BOUZOUKI SHOW     Грчки бенд TA*MA*M са Халкидикија и ове године у оквиру своје балканске турнеје, гостује у Србији од 23. до 29.марта 2020.године, у организацији КУД-а ’’Свети Сава’’ из Београда.

     Том приликом одржаће концерте у следећим градовима:

- ИВАЊИЦА, Дом културе, 23. март у 20h
- БЕОГРАД, ДКЦ, 24. март у 20h
- ЧАЧАК, Дом културе, 25. март у 20h
- СВИЛАЈНАЦ, Културни центар, 26. март у 20h
- ПАНЧЕВО, Културни центар, 27. март у 20h
- КОВИН, Дом културе, 28. март у 20h
- ВРШАЦ, Дом омладине, 29. март у 20h
     Уз пратећу плесну групу, играче из Грчке, музичаре и певаче, српска публика ће моћи да ужива у традиционалним и популарним грчким мелодијама које су омиљене широм света.
     Овај млади бенд стекао је велику популарност у Грчкој, пре свега на Халкидикију, одакле и потичу (родни град им је Неос Мармарас), захваљујући енергији коју има на сцени и коју са лакоћом преноси на публику, правећи незаборавну атмосферу.

     TA*MA*M

     Оркестар долази из ГРЧКЕ, са Халкидикија, тачније са Ситноје (град Неос Мармарас). Основан је 2005.године и на свом репертоару има велики број различитих композиција из области популарне грчке музике, традиционалне али и компоноване мелодије, познате И омиљене не само у Грчкој, већ И широм света.
     Бенд има велико искуство када су наступи у питању, широм Грчке, од малих сцена у малим туристичким местима Грчке, па све до великих концертних дворана као што је ‘’Дора Страти’’ у Атини, на концертима и фестивалима. Такодје у протеклих неколико година успешно наступају и у региону (Бугарска, Турска, Босна, Словенија, Хрватска).

     Основу бенда чини тројац који су уједно и оснивачи:
- Tarsi Chatzigeorgiou, водећи женски вокал
- Abraham Salpiktidis, бузуки и пратећи вокал
- Xaralampos Kyriakidis, клавијатуре И пратећи вокал
     У зависности од врсте наступа бенд допуњују и кларинет, гајде, кавал и др. Такодје саставни део бенда је и пратећа плесна група, која својим играчким умећем употпуњује доживљај грчких мелодија, изводећи надалеко чувене грчке плесове сиртаки, зејбек, чифтетели и многе друге.

Цена карте: 400 динара.

КОНЦЕРТ НЕДЕ УКРАДЕН
Среда 6.март, 20 часова
Велика сала Дома културе


Ивањичани одушевљени концертом Јелене Томашевић!


      Ивањичка публика синоћ је уживала уз песме Јелене Тоамшевић: Оро, Име моје, Да ми је да ми се врати, Кошава, Океани и изворне песме које одлично звуче у њеној интерпретацији. Два сата Јелена је забављаја љубитеље њене песме у препуној сали Дома културе, а за ивањичане каже да су дивна публика и да јој је ово први пут да гостује у нашем малом месту . После концерта , давале је аутограме бројним малишанима и фотографисала се са њима. Како сама певачица каже, из Ивањице је понела дивне утиске и пожелела да поново дође у нашу лепу Ивањицу.КОНЦЕРТ ЈЕЛЕНЕ ТОМАШЕВИЋ
ЧЕТВРТАК 8. МАРТ У 20 ЧАСОВА
ДОМ КУЛТУРЕ ИВАЊИЦА