logo

Музички програмКОНЦЕРТ НЕДЕ УКРАДЕН
Среда 6.март, 20 часова
Велика сала Дома културе


      Поводом 8. марта, Дана жена, Дом културе Ивањица организује концерт Неде Украден у среду 6. марта у Великој сали Дома културе са почетком у 20 часова.
      Цена карте је 700 динара и можете је купити на благајни Дома културе од 10 до 20 часова. Информације и резервације на телефон: 032-661-087.

Карте су у продаји!

Ивањичани одушевљени концертом Јелене Томашевић!


      Ивањичка публика синоћ је уживала уз песме Јелене Тоамшевић: Оро, Име моје, Да ми је да ми се врати, Кошава, Океани и изворне песме које одлично звуче у њеној интерпретацији. Два сата Јелена је забављаја љубитеље њене песме у препуној сали Дома културе, а за ивањичане каже да су дивна публика и да јој је ово први пут да гостује у нашем малом месту . После концерта , давале је аутограме бројним малишанима и фотографисала се са њима. Како сама певачица каже, из Ивањице је понела дивне утиске и пожелела да поново дође у нашу лепу Ивањицу.КОНЦЕРТ ЈЕЛЕНЕ ТОМАШЕВИЋ
ЧЕТВРТАК 8. МАРТ У 20 ЧАСОВА
ДОМ КУЛТУРЕ ИВАЊИЦА


Концерт групе „Гарави сокак“
13.новембар, 20 часова
Дом културе Ивањица –Велика сала

Концерт групе „Црвена јабука“
2. новембар, 20.30 часова
Велика сала - Дом културе, Ивањица
КОНЦЕРТ НЕДЕ УКРАДЕН


"Вече севдаха и лепе народне музике"
петак 16. октобар,
Велика сала Дома културе 20.30h

      Мустафа Шантић – најпознатији Мостарац. Сјајни кларинетиста и виртуоз на хармоници годинама је пленио пажњу као члан и један од оснивача састава "Mostar Sevdah Reunion".
      Ивањичанима ће се представити група, састављена од врхунских музичара, предвођена музичким виртуозом, Мустафом Шантићем, који се с правом сматрају најбољим на овим просторима. На концерту у Ивањици публици ће поклонити, како кажу "пуно добре и квалитетне музике и дивних песама које вечно остају".

      Мустафа Шантић са својим колегама враћа се звуком у нека прошла времена када је народна музика била веома значајна. Циљ стварања није да се направи неки нови музички израз или правац, већ једноставно да се у начину свирања и интерпретације истог вратимо у времена, када је, по нама, доминирала народна музика која је по садржају имала умерену димензију свог музичког израза.

      ’’Sevdi Mustafa Band’’ се у свом раду враћа више аутохтоној врсти соунда што наилази на позитивну реакцију публике и самим тим одређује њихов пут на јавној музичкој сцени.

Карте су у продаји, могу се купити на благајни Дома културе.


ДОМ КУЛТУРЕ ИВАЊИЦА
ПЕТАК 5. ЈУН 20 ЧАСОВА
КОНЦЕРТ
СНЕЖАНЕ БАБИЋ – СНЕКИ И БИЉАНЕ ЈЕВТИЋ!

КОНЦЕРТ САШЕ МИЉКОВИЋА

Обавештење

      У среду 29.октобра 2014. године са почетком у 20 часова, у Плавој сали Дома културе одржаће се концерт Милоша Радовића, солисте РТС-а.
      Милош је завршио соло- певање у класи проф. Радмиле Бакочевић и наступа као солиста уз пратњу клавира, тамбурашког оркестра, свог ансамбла и оркестра. Песмом вас води у свет љубави и буди у Вама најтананија осећања.
      Репертоар: романсе, староградске, изворне, евергрин мелодије, интернационалне и познате мелодије.


Цена карте: 150 динара.

Санди Ценов са својим пријатељима у Великој сали
Дома културе 27. децембра у 20h

Након великог интересовања који је његов албум „То је то“ изазвао у земљама бивше Југославије, Санди Ценов у Ивањици 27. децембра.
После дискографске паузе од пет година поново се враћа на сцену да представи својој публици оно што најбоље зна: добар ритам, незаборавне песме - хитове и одличну атмосферу концерта. Од првог албума „Љубав за све“ из 1993. године до овог последњег, велика звезда из Хрватске, Санди Ценов, сазрео је и као аутор музике и текстова.
Песме које сте волели, које волите и које ћете волети, певач који никога не оставља равнодушним, Санди Ценов у петак 27.децембра са својим бендом у Ивањици. Његови концерти се памте и у сећањима трају!
Вече романтике и носталгије у Великој Сали Дома културе 27. децембра у 20h, Санди Ценов – звезда која не тамни!

Цена улазнице: 800,оо динара, на дан концерта 1.000,оо динара.