logo

Музички програмКонцерт групе „Гарави сокак“
13.новембар, 20 часова
Дом културе Ивањица –Велика сала

      У понедељак 13. новембра са почетком у 20 часова, у Великој сали Дома културе у Ивањици одржаће се концерт групе „Гарави сокак“. Улаз бесплатан.
      Дођите на концерт и уживајте у извођењу групе „Гарави сокак“.

Концерт групе „Црвена јабука“
2. новембар, 20.30 часова
Велика сала - Дом културе, Ивањица

Цена карте: 1.000 динара, на дан концерта 1.500 динара
Дођите на концерт „Црвене јабуке“!

КОНЦЕРТ НЕДЕ УКРАДЕН


"Вече севдаха и лепе народне музике"
петак 16. октобар,
Велика сала Дома културе 20.30h

      Мустафа Шантић – најпознатији Мостарац. Сјајни кларинетиста и виртуоз на хармоници годинама је пленио пажњу као члан и један од оснивача састава "Mostar Sevdah Reunion".
      Ивањичанима ће се представити група, састављена од врхунских музичара, предвођена музичким виртуозом, Мустафом Шантићем, који се с правом сматрају најбољим на овим просторима. На концерту у Ивањици публици ће поклонити, како кажу "пуно добре и квалитетне музике и дивних песама које вечно остају".

      Мустафа Шантић са својим колегама враћа се звуком у нека прошла времена када је народна музика била веома значајна. Циљ стварања није да се направи неки нови музички израз или правац, већ једноставно да се у начину свирања и интерпретације истог вратимо у времена, када је, по нама, доминирала народна музика која је по садржају имала умерену димензију свог музичког израза.

      ’’Sevdi Mustafa Band’’ се у свом раду враћа више аутохтоној врсти соунда што наилази на позитивну реакцију публике и самим тим одређује њихов пут на јавној музичкој сцени.

Карте су у продаји, могу се купити на благајни Дома културе.


ДОМ КУЛТУРЕ ИВАЊИЦА
ПЕТАК 5. ЈУН 20 ЧАСОВА
КОНЦЕРТ
СНЕЖАНЕ БАБИЋ – СНЕКИ И БИЉАНЕ ЈЕВТИЋ!

КОНЦЕРТ САШЕ МИЉКОВИЋА

Обавештење

      У среду 29.октобра 2014. године са почетком у 20 часова, у Плавој сали Дома културе одржаће се концерт Милоша Радовића, солисте РТС-а.
      Милош је завршио соло- певање у класи проф. Радмиле Бакочевић и наступа као солиста уз пратњу клавира, тамбурашког оркестра, свог ансамбла и оркестра. Песмом вас води у свет љубави и буди у Вама најтананија осећања.
      Репертоар: романсе, староградске, изворне, евергрин мелодије, интернационалне и познате мелодије.


Цена карте: 150 динара.

Санди Ценов са својим пријатељима у Великој сали
Дома културе 27. децембра у 20h

Након великог интересовања који је његов албум „То је то“ изазвао у земљама бивше Југославије, Санди Ценов у Ивањици 27. децембра.
После дискографске паузе од пет година поново се враћа на сцену да представи својој публици оно што најбоље зна: добар ритам, незаборавне песме - хитове и одличну атмосферу концерта. Од првог албума „Љубав за све“ из 1993. године до овог последњег, велика звезда из Хрватске, Санди Ценов, сазрео је и као аутор музике и текстова.
Песме које сте волели, које волите и које ћете волети, певач који никога не оставља равнодушним, Санди Ценов у петак 27.децембра са својим бендом у Ивањици. Његови концерти се памте и у сећањима трају!
Вече романтике и носталгије у Великој Сали Дома културе 27. децембра у 20h, Санди Ценов – звезда која не тамни!

Цена улазнице: 800,оо динара, на дан концерта 1.000,оо динара.
Концерт модерних игара "Paso de fuego"

Савет за бригу о деци и популацији СНС Ивањица у сарадњи са Центром за социјални рад, Домом културе и Скупштином општине, организује Добротворни концерт модерних игара плесне школе “PASO DE FUEGO” из Београда, 01. јуна 2013. године са почетком у 20 часова у великој сали Дома културе у Ивањици. Сва средства намењена су деци из социјално угрожених породица на територији наше општине.
Специјални гости програма: Школа музике Канцеларије за младе општине Ивањица и глумачка секција О.Ш.”Кирило Савић”.
Позивају се сви људи добре воље да новчано подрже ову хуманитарну акцију.
Карте за хуманитарни концерт можете купити на билетарници Дома културе, цена улазнице 200 динара.


Концерт - Пилоти

U petak 10. maja sa početkom u 20 časova u velikoj Sali Doma kulture gostovaće grupa „Piloti“ . Cena ulazniuce je 400,oo dinara u pretprodaji odnosno 500,oo dinara na dan koncerta.


 

Концерт Миљана Миљанића

Петак 19.април 2013. године концерт народног певача Миљана Миљанића у великој сали Дома културе са почетком у 20 часова. Цена улазнице 400 динара и може се набавити на билетарници Дома културе, карте су у продаји.